Business challenge for coaches – The DIY versie

Coachen en ondernemen, voor sommigen is dat water en vuur. Toch is het belangrijk om ook het ondernemerschap te omarmen. Deze vierdaagse challenge ontwikkelde ik dan ook om dieper in te zoomen op jouw ondernemerschap als coach of als therapeut.

Ik help je om:

 • intuïtief te leren kiezen voor een werkwijze die bij jou past
 • je hoofd en buik met mekaar in verbinding te brengen
 • daadkracht te ontwikkelen en echt in actie te komen en dus te gaan ondernemen
 • in beweging te komen zonder je evenwicht te verliezen

Mijn naam is Karine Van Oosterbos, bezielster van Walk the Talk Coaching en zaakvoerster van K-onsult. Coachen doe ik intussen reeds ruim 20 jaar en in 2007, nu 15 jaar geleden, zette ik de stap naar het statuut van zelfstandige. Gewoon, zomaar, omdat ik daar zin in had 😊. Ik had geen plan, wel goesting en geloof in mijn competenties en in de markt. Verbazend genoeg lukte dat ook meteen. De tijden waren echter anders, er bestond nog geen social media en je had vooral kennis en zelfvertrouwen nodig.

En je lijf! Want ondernemen, dat doe je zowel met je hoofd, je buik, je armen en je benen. En dat ga je tijdens deze challenge dan ook ontdekken! 

  Wanneer en hoe?

  Van 25 tot 29 maart 2024 transformeer jij dus in Bobby of Bobbette. Je mag zelf kiezen met wie jij jezelf identificeert. Bobby en Bobbette zijn ondernemers. Ze leven, werken en ondernemen vanuit hun kern, met hun hele zijn, met hun hele lijf. En jij gaat die kern in jezelf onder de loep nemen.

  Hoe? Wel, in maart doe jij dat helemaal zelf, in de DIY versie. Do it yourself dus. Je krijgt elke ochtend een video en opdracht in je mailbox en je maakt gebruik van de FB groep om vragen te stellen en jouw ervaring te delen. Een echte peer to peer groep dus, met gelijkgestemden. Uiteraard kom ik wel dagelijks piepen in de groep want deze DIY versie is mét mijn ondersteuning! Ik wil je graag laten proeven van hoe jij ondernemen kan integreren in jouw werking, op een manier die bij jou past.

  Van maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart doe je dit op eigen tempo en op vrijdag 29 maart ontmoet ik je om 10 uur heel graag live in een groepszoom, samen met de andere deelnemers aan deze challenge. Dan kunnen we samen terugblikken op het proces. Daar kijk ik nu al enorm naar uit.

  Yes, ik wil inschrijven!

  Wil jij graag deelnemen en ontdekken welke ondernemer er in jou schuilt? Registreer je dan hier. Geef daarbij het e-mail adres door waarop je deze challenge van 25 t.e.m. 29 maart graag wil ontvangen en check zeker je spam mocht je niet meteen iets toekrijgen.

  En geef jezelf alvast een pluim! Dat verdien je door je hiervoor te engageren.

  Ik kijk er alvast naar uit om jou in deze challenge te mogen verwelkomen!

  Wat zeggen anderen over de samenwerking met Karine van Oosterbos van Walk the Talk:

  {

  Karine Van Oosterbos testte mijn ondernemerssprofiel via een ondernemerstest. Deze test gaf mij diepe inzichten in mijn kwaliteiten als ondernemer, maar ook in de valkuilen die zich kunnen laten zien. De test is zeer uitgebreid waardoor de resultaten ook genuanceerd en opvallend accuraat zijn. Het meeste inzicht kwam wel uit het gesprek dat ik nadien had met Karine over de resultaten. Grafieken en cijfers zijn één ding, deze goed interpreteren is nog iets totaal anders. Tijdens dit gesprek mocht ik de expertise en het inzicht van Karine ervaren. Zij gaf mij de nodige tips en tools mee om met de resultaten van de test ook echt aan de slag te gaan.

  Linda Nuyts – Energetisch transformatiecoach

  {

  Karine is een straffe madam, die echt out-of-the-box denkt. Ze is een ideeënfontein en ik had de mogelijkheid om daar van te leren. Karine speelt in op je vragen, brengt dus ideeën aan en uiteindelijk is het aan mij om er iets mee te doen op mijn manier. Bij Karine kan je binnenkomen op een moment dat je het allemaal niet goed meer weet en je gaat terug buiten met tonnen energie. Een luisterend oor en motivator dus…

  Els Hellemans – admin ondersteuning

  {

  Ik volgde de opleiding tot loopbaanprofessional bij Karine. Ik ervaarde Karine als een hele professionele teacher! Alle theorie en methodieken werden heel duidelijk uitgelegd en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Er was een zeer goede balans tussen theorie en oefenmomenten. Karine kan goed confronteren op een liefdevolle manier. Ze zegt waar het op staat en waar je nog kan bijleren en bijschaven zonder dat je je aangevallen voelt. Ik vind dit een uitzonderlijk talent! Karine creëert een veilige en ontspannen sfeer, waar mensen zichzelf kunnen zijn. Echt een aanrader om bij haar opleiding te volgen! En ik denk dat hetzelfde geldt voor haar coachingtrajecten en therapie. Dit is een vrouw vol kennis op vele vlakken en bovendien een fijne madam met het hart op de juiste plaats.

  Miranda Vermeylen – Loopbaancoach – Perfectionismecoach