Stappenplan naar een bloeiende praktijk

“Dream big, set goals, take actions”

Salma Mejdouba

Jij wil graag een stappenplan, zodat jij een bloeiende praktijk kan realiseren

Wat is het?

Dit traject bestaat uit een stappenplan met 6 modules, waarbij zowel gewerkt wordt op voelen, denken en doen. Je leert je kapiteinspet op te zetten, krijgt handvaten voor jouw financiële wensen, ontdekt waar je zelf tegenaan loopt, hoe je moeiteloos cliënten kan aantrekken, waar jij oprecht blij van wordt en vooral hoe jij een bloeiende praktijk uitbouwt. Zo ervaar jij de vrijheid van een walk the talk lifestyle.

Waarom 6 maanden? Omdat je deze tijd gaat nodig hebben om deze stappen te zetten. Je kan het dus maar best meteen grondig aanpakken.

Waarom zou je dit traject willen volgen?

9

Je bent een starter en wil een plan

9

Je bent al even aan de slag en hebt ondersteuning nodig

9

Je wil weten wat je écht wil

9

Je wil je ondernemerschap ontwikkelen

9

Je wil leren hoe je cliënten aantrekt, zonder marketeer te hoeven worden

9

Je wil je cijfers kennen

9

Je wil ook als ondernemer vrijheid ervaren

 

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor mensen zoals jij die willen kiezen voor een bloeiende praktijk, die anderen willen helpen, die hun eigen blinde vlekken willen leren zien en hun blokkades willen opruimen. Mensen die als hulpverlener tevens de pet van ondernemer willen opzetten en die begrijpen dat verandering tijd nodig heeft en zowel via hun hoofd en hart willen leren hoe ze daarin de nodige stappen kunnen zetten..

Jij bent de kapitein van jouw schip en dat betekent dat zowel de binnen- als buitenkant klaar moet zijn en dat jij op een flexibele manier soms je zeilen moet bijzetten om jouw koers te kunnen varen. Je bent immers ook zelfstandige, belast met je eigen financiën, verantwoordelijk voor je eigen timemanagement, verplicht om je kennis up to date te houden, jezelf te verzekeren en bepaalde contracten aan te gaan. En daar loopt het vaak mis! Want in eerste instantie wil jij graag mensen helpen en daardoor verlies je die andere zaken uit het oog.

Herken jij je daarin, dan ben je helemaal welkom om in te stappen in dit traject, waarin ik graag mijn best practices deel en tegelijkertijd ruimte laat voor iedereen zijn eigenheid. Want er bestaat geen “one size fits all” aanpak. Wel een grondige basis met stevige wortels, waaraan jij zelf jouw takken en bloesems kan laten groeien.

Dit traject richt zich specifiek op coaches, therapeuten, (psycho-)logen, diëtisten en andere dienstverleners met een praktijk of met de ambitie om deze binnen de 6 maanden te realiseren.

HELEMAAL GEWELDIG TOCH DAT OOK JIJ KAN LEREN HOE JE DAT DOET!

Ik ontwikkelde een stappenplan in 6 modules! Je gaat daarbij zowel aan jezelf werken als aan jouw bedrijf.  Als jij aan boord stapt, begeleid ik je naar jouw bestemming? Naar een bloeiende praktijk met:

 • De juiste én voldoende instroom
 • Een netwerk van concullega’s
 • Kennisdeling & intervisie
 • Administratieve vereenvoudiging
 • In orde zijn met de wettelijke verplichtingen
 • Genoemd worden als kennisexpert binnen jouw niche
 • Ambassadeurs
 • Prijszetting waar jij vrolijk van wordt
 • Een plan
 • Financiële zekerheid
 • Vrije tijd
 • Impactvolle sessies

GERICHT OP HET VERSCHIL MAKEN VOOR JOUW CLIËNTEN EN JEZELF!

HET TRAJECT OMVAT:

N

Blended learning: zelfstudie + online lesmomenten

N

Stappenplan met 6 maanden ondersteuning

N

Maximum 10 personen per groep

N

Vaste instapmomenten

N

Werkboek – online invulbaar

N

Tutorials, oefeningen & templates

N

Voordelen bij partners

N

Mastermind FB groep

N

Ondernemerstest + feedback gesprek

N

1 jaar toegang tot het lesplatform

Hier zie je hoe en waaruit dit traject is opgebouwd.

DOEL: EEN TOTAALAANPAK VIA EEN STAPPENPLAN.

Jij wordt Bobby of Bobbette!

N

Je weet wat je wil!

N

Je weet wie je bent

N

Je weet hoe je iets moet doen

N

Je bent een expert in je vakgebied

N

Je bent ondernemend

N

Je kent jouw cijfers

N

Je kan plannen

N

Je kan bijsturen

N

Je werkt intuïtief en empathisch

N

Je blijft in beweging

N

Je maakt keuzes

N

Je hebt meerdere rollen en petjes

Stap 1:  Wie ben jij als ondernemer?
Stap 2:  Herken jouw saboteurs
Stap 3:  Positioneer jezelf als expert
Stap 4:  Leer verbindend verkopen en wees zichtbaar
Stap 5:  A goal without a plan is just a wish
Stap 6:  Jouw toolbox

Waarom je met mij wil samenwerken

In 2007 startte ik, als single mama, nogal impulsief, als zelfstandige. Na 10 jaar ervaring binnen HR, coaching en training in het bedrijfsleven waagde ik de sprong. Op 3 weken tijd stond mijn agenda vol met opdrachten: 2 dagen per week als outplacement coach, 2 dagen per week op een assessment center en 1 dag per week als trainer “coachend leidinggeven”. Hoe kwam ik aan die opdrachten? Simpel, door mijn netwerk! Als intra-preneur in loondienst onderhield ik steeds goede contacten met de mensen die ik ontmoette. Ik gebruikte dus mijn goed gevuld adressenboek.

Social media bestond nog niet en een website hebben was toen geen must. Een laptop en telefoon volstond als opstartkost. Tegelijkertijd zette ik meteen in op extra opleidingen.

Na een postgraduaat, een tweejarige opleiding tot stresscoach en een 4 jarige opleiding psychotherapie, ontwikkelde ik mijn eigen opleidingen binnen communicatie, coaching, sales en HR. In 2013 verliet ik de corporate wereld en koos ik voor waar mijn hart naar uit ging: empowerment van mensen!

Ik pakte dit meteen professioneel aan, waardoor op 6 weken tijd mijn 2 praktijkdagen vol stonden en deze instroom is sindsdien nooit meer gestopt. En als ik dat kan, dan kan jij dat ook!

Yes, ik wil inschrijven!

Ik wil inschrijven, want

N

Ik wil een bloeiende praktijk

N

Ik wil een duidelijk stappenplan 

N

Ik ben bereid om deze stappen te zetten

N

Ik wil aanwezig zijn op de lesdagen

N

Ik bekijk tutorials en bekijk thuisopdrachten

N

Ik wil het verschil maken voor mijn cliënten

N

Ik wil een fijne work/life balance

N

Ik heb goesting in een totaalaanpak

Ik wil inschrijven!
Ik kies voor één van onderstaande trajecten.

N

Groeptraject met startdatum 9/9/24: live ZOOM classes vanaf maandag 09/09/24, gedurende 6 maanden

E

Telkens van 14u – 16 u

E

Telkens de tweede maandag van de maand

N

VIP traject in kleine groep van maximum 10 deelnemers: startdatum 13 januari 2025, gedurende 6 maanden

E

Telkens van 09.30 u – 11.30 u

E

+ individuele accountability calls van 45 minuten, éénmaal per maand, samen in te plannen

E

+ workation weekend (1 nacht) in mijn vakantiehuisje aan zee

Voor het VIP traject is, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden, betaling via de KMO portefeuille mogelijk. Dit in samenwerking met Arbores.

TARIEF

  • Groepstraject: 3200€ excl.BTW
   Inclusief: online platform, maandelijkse groepszoom, tweewekelijkse Q&A en gesloten FB groep. 
  • VIP traject: 4447 euro excl. BTW
   Inclusief: online platform, maandelijkse groepszoom, tweewekelijkse Q&A en gesloten FB groep)
   + maandelijkse individuele opvolging van 45 min
   + een workation weekend (1 nacht) in mijn vakantiehuisje aan zee.
   *Voor het VIP traject is, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden, betaling via de KMO portefeuille mogelijk. Dit in samenwerking met Arbores.

  DEAL!

  Bij inschrijving voor 31/05/24 betaal je voor het groepstraject slechts 2249€ excl. BTW.

  PRAKTISCH:

  Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Vraag naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de KMO portefeuille. Via mail ontvang je tevens een uitnodiging voor de ondernemerstest (deze wordt sowieso niet gesubsidieerd en heeft een waarde van 375€) en kan je jouw feedback gesprek inplannen. De uitnodiging voor de maandelijkse lesdagen wordt via een follow up mail naar jou verstuurd.

  INSCHRIJVEN

  Ik kijk er alvast enorm naar uit jou in mijn online klas te mogen ontmoeten!

  Mensen die eerder dit traject volgden, nog in de vereenvoudigde versie, stuurden nadien berichten als: “Geweldig hoe jij al jouw kennis deelt” tot “Amai, ik wist niet dat mijn eigenwaarde de spelbreker was”.

  Wat zeggen anderen over de samenwerking met Karine van Oosterbos van Walk the Talk:

  {

  Karine Van Oosterbos testte mijn ondernemerssprofiel via een ondernemerstest. Deze test gaf mij diepe inzichten in mijn kwaliteiten als ondernemer, maar ook in de valkuilen die zich kunnen laten zien. De test is zeer uitgebreid waardoor de resultaten ook genuanceerd en opvallend accuraat zijn. Het meeste inzicht kwam wel uit het gesprek dat ik nadien had met Karine over de resultaten. Grafieken en cijfers zijn één ding, deze goed interpreteren is nog iets totaal anders. Tijdens dit gesprek mocht ik de expertise en het inzicht van Karine ervaren. Zij gaf mij de nodige tips en tools mee om met de resultaten van de test ook echt aan de slag te gaan.

  Linda Nuyts – Energetisch transformatiecoach

  {

  Karine is een straffe madam, die echt out-of-the-box denkt. Ze is een ideeënfontein en ik had de mogelijkheid om daar van te leren. Karine speelt in op je vragen, brengt dus ideeën aan en uiteindelijk is het aan mij om er iets mee te doen op mijn manier. Bij Karine kan je binnenkomen op een moment dat je het allemaal niet goed meer weet en je gaat terug buiten met tonnen energie. Een luisterend oor en motivator dus…

  Els Hellemans – admin ondersteuning

  {

  Ik volgde de opleiding tot loopbaanprofessional bij Karine. Ik ervaarde Karine als een hele professionele teacher! Alle theorie en methodieken werden heel duidelijk uitgelegd en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Er was een zeer goede balans tussen theorie en oefenmomenten. Karine kan goed confronteren op een liefdevolle manier. Ze zegt waar het op staat en waar je nog kan bijleren en bijschaven zonder dat je je aangevallen voelt. Ik vind dit een uitzonderlijk talent! Karine creëert een veilige en ontspannen sfeer, waar mensen zichzelf kunnen zijn. Echt een aanrader om bij haar opleiding te volgen! En ik denk dat hetzelfde geldt voor haar coachingtrajecten en therapie. Dit is een vrouw vol kennis op vele vlakken en bovendien een fijne madam met het hart op de juiste plaats.

  Miranda Vermeylen – Loopbaancoach – Perfectionismecoach