Stress-, burn-out & HSP coaching

 

Nee, je gaat niet verdrinken

Voelt het alsof je tijd te kort komt terwijl je toch meerdere ballen in de lucht “moet” houden?  Zorgt dit voor stress of frustratie?  Spreek dan over ‘life-balance’, waar ook je werk deel van uitmaakt.  Ontdek vanuit jouw persoonlijk waardenpatroon welke prioriteiten jij wil stellen, hoe je daarvoor kan kiezen en welke kleine of grote veranderingen in jouw gedrag of communicatie voor jou het verschil kunnen maken.  Leer vertragen in een wereld die alsmaar sneller gaat.

Als emoties je overspoelen …

Als hoogsensitief persoon ondervind je heel wat uitdagingen in onze huidige maatschappij. Ik help je om je gevoeligheid als troef in te zetten, zodat je kan leren om niet meer overspoeld te geraken. En je kan genieten van de momenten waarop hoogsensitief zijn in jouw voordeel speelt.

Bijdragen aan het grote geheel …

Een gebrek aan voldoening of zingeving zorgt vaak voor een grote energielek.  Door je bewust te worden van jouw persoonlijke missie of doel in dit leven kan je je energiepijl verhogen.  Wil jij een leven met meer betekenis, wil jij ontdekken wat jou echt gelukkig maakt en hoe je dit geluk kan delen, dan is coaching binnen dit thema echt iets voor jou. 

Hoe keer je het roer om …

Er hoeft zich geen grote crisis voor te doen in je leven om baat te hebben bij stress- en burn-out preventie.  Als je merkt dat je stressgevoelig bent en handvaten wil om meer veerkracht te ontwikkelen en tools wil om anders met stress om te leren gaan, dan kan dat!  We detecteren eerst jouw persoonlijke stressoren en gaan voor een praktische aanpak.  Zodat jij leert om zelf keuzes te maken, zonder te willen voldoen aan wat je denkt dat anderen van jou verwachten. 

Wil je hier mee aan de slag,
dan kan je kiezen voor:

1 op 1 begeleiding

Ben je herstellende van burn-out en heb je reeds een traject bij een psycholoog of therapeut achter de rug? Of ervaar je klachten die tot een burn-out kunnen leiden en wil je graag preventief aan de slag? Dat kan! Het maakt niet uit of je nu werkzoekend, werknemer of ondernemer bent, iedereen kan kampen met stress of burn-out.

Mijn aanpak is integratief, wat betekent dat ik jou bewust maak van jouw patronen, jou help om vastgeroeste overtuigingen om te buigen en in functie van jouw emotionele, fysieke en mentale balans inzet op gedragsverandering op meerdere lagen.

Tarief: 75€/uur – online via ZOOM

Uitzondering: Volg je het traject “Stap voor stap uit je burn-out” in de FULL formule, dan kan je aanvullende coaching sessies m.b.t. dit thema boeken aan een voordeeltarief van 60€/uur.

Een test die jouw energie/stress balans meet

Met deze test, ontwikkeld door TalentLogiQs en UA, brengen we jouw stress/energie balans in kaart. Via deze wetenschappelijk onderbouwde methode gaan we na hoe jij scoort op professioneel zelfvertrouwen, optimisme, hoop en veerkracht. Jouw resultaat wordt via een rapport én een zoom gesprek met jou besproken en kan leiden tot individuele coaching of een traject.

Ga naar de test pagina: https://walkthetalkcoaching.be/test-jouw-energie-stress-balans/

Tarief: 85€, inclusief feedback gesprek online via ZOOM volgens beschikbaarheid in agenda

Een online traject van 9 maanden

Dit traject is dé kers op de taart. Mijn ruime ervaring als psychotherapeut en coach heb ik omgezet in een 9 maanden traject, gericht op duurzaam herstel na burn-out. Deze 9 maanden heb je ook werkelijk nodig, ik merk in mijn praktijk immers dat een gemiddelde burn-out 9 maanden duurt en dat men nadien nog een tweetal jaar nodig heeft om zich weer stabiel te voelen.

Deze 9 maanden staan ook symbool voor geboorte. Door dit online traject te volgen kom je bij elke module steeds weer dichter bij jezelf. Wanneer je na afloop terugblikt op jouw proces, zie jij a new and improved versie van jezelf in de spiegel. Je zal meer aan zelfzorg doen, assertiever durven zijn, jezelf graag zien, weten wat je wil, nee durven zeggen en gericht kunnen inzetten op een goede energie balans.

De oefeningen, tutorials, presentaties, self-care kit zijn zorgvuldig ontwikkeld, zodat jij je echt zo goed mogelijk ondersteund voelt. Let wel op, een online traject vervangt geen therapie. Voel jij dat het nog te vroeg ik voor self-coaching en dat je meer nodig hebt, combineer dan therapie met dit traject.

Wil jij weten waaruit dit traject allemaal bestaat en hoe jij ook een self-care box en de Walk the Talk thee kan ontvangen? Klik dan HIER

Masterclass Stressbrillen

Een leven met minder stress, dat kan! In deze Masterclass ontdek je hoe 5 stressbrillen jouw zicht kunnen vertroebelen en … hoe je ze kan leren afzetten!

Meer info

Hoe zeg jij nee tegen schuldgevoel - 19 maart 2023

Een lezing door Karine Van Oosterbos, psychotherapeut en coach bij stress, burn-out & HSP op 19 maart 2023!

Meer info

Laat me jou inspireren naar leven vanuit jouw kern!

 

Vraag hier het gratis e-magazine aan.

Blijf je graag op de hoogte?

 

Via deze inspiratiemail mis je geen enkel gratis webinar!
Registeer je hier.