Nee zeggen zonder schuldgevoel

Een lezing door Karine Van Oosterbos, psychotherapeut en coach bij stress, burn-out & HSP. 

Jij bent echt niet de enige.

Nee zeggen is immers voor veel mensen moeilijk. En nee zeggen zonder schuldgevoel al helemaal. Ik wil hiermee mensen zoals jij bereiken, om hen te helpen voor zichzelf op te komen, zonder zich daar slecht bij te voelen.

Laat alle stress rond nee zeggen los!

Praktisch

19/03/2023

13.00 uur: onthaal
13.30 uur: lezing
15.00 uur: babbel & drankje

Cornelis de Herdtstraat 63, 2640 Mortsel

Parkeren is mogelijk in de omliggende straten. Ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

Inschrijven doe je hieronder!

Yes, ik wil inschrijven!

Ik kijk er alvast enorm naar uit jou te mogen inspireren!

Wat zeggen anderen over de samenwerking met Karine van Oosterbos van Walk the Talk:

{

Burn-out… En wat nu?
Dan moet je niet twijfelen, maar op zoek gaan naar de juiste begeleiding… en die vond ik bij Karine! Al na onze eerste sessie viel er een enorme last van mijn schouders. het was oké om even de boel de boel te laten en te focussen op mezelf en de zelfzorg die nodig was om uit mijn burn-out te geraken. Karine gaf me de handvaten die ik nodig had om mijn energie weer op peil te krijgen.

Janice Lenaerts – Freelance project coordinator

{

Karine heeft een opmerkelijk inzicht in mensen en is een experte in het vinden van gepaste methoden om angsten te overwinnen. Ze geeft ook niet gauw op en blijft zoeken naar de juiste oplossing. Heel positief is dat ze zich steeds bijschoolt en haar kennis constant vergroot. Een zeer aangename persoon om mee samen te werken.

Marleen – Language Teacher

{

Karine is een straffe madam, die echt out-of-the-box denkt. Ze is een ideeënfontein en ik had de mogelijkheid om daar van te leren. Karine speelt in op je vragen, brengt dus ideeën aan en uiteindelijk is het aan mij om er iets mee te doen op mijn manier. Bij Karine kan je binnenkomen op een moment dat je het allemaal niet goed meer weet en je gaat terug buiten met tonnen energie. Een luisterend oor en motivator dus…

Els Hellemans – admin ondersteuning