Ontdek de ultieme online challenge voor loopbaancoaches!

Ben je een loopbaancoach (in spé) die op zoek is naar nieuwe inspiratie, strategieën en verbindingen om je praktijk naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze online uitdaging precies wat je nodig hebt!

Wanneer?

21, 22 en 23 mei
inclusief live afronding op 23 mei

Wat kun je verwachten?

  1. Dagelijks Werkboek met oefeningen: Elke dag ontvang je een nieuw werkboek met oefeningen die zijn ontworpen om je te helpen je vaardigheden te verfijnen, je aanpak te verbeteren en je coachees nog beter te ondersteunen.
  2. Dagelijkse video van een loopbaanexpert: Elke ochtend krijg je een video in je mailbox, waarin een loopbaanthema en oefening aan bod komt.
  3. Exclusieve community: Sluit je aan bij de FB community van gelijkgestemde loopbaancoaches en deel ervaringen, uitdagingen en successen terwijl je samen groeit.
  4. Praktische Tools en Resources: Ontvang toegang tot praktische tools, oefeningen en visuals die je direct kunt gebruiken in je loopbaancoaching-praktijk.
  5. Netwerkgelegenheden: Maak verbinding met andere loopbaancoaches, bouw waardevolle relaties op en ontdek samenwerkingsmogelijkheden die je praktijk kunnen versterken.
  6. Live groepssessie aan het einde van de 3 daagse challenge: Krijg direct antwoord op je vragen en krijg waardevolle inzichten tijdens onze live Q&A-sessie.

  Waarom meedoen?

  Deze online challenge is niet alleen een kans om je vaardigheden als loopbaancoach te verbeteren, maar ook om je praktijk te laten groeien en te vertoeven in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

  Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, te groeien en te bloeien als loopbaancoach.
  Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een succesvolle loopbaanbegeleidingspraktijk!

  Yes, ik wil inschrijven!

  Wil jij graag deelnemen aan de ultieme challenge voor loopbaancoaches? (21, 22 en 23 mei)

  Schrijf je dan hieronder in!

  En geef jezelf alvast een pluim! Dat verdien je door je hiervoor te engageren.

  Ik kijk er alvast naar uit om jou in deze challenge te mogen verwelkomen!

  Wat zeggen anderen over de samenwerking met Karine van Oosterbos van Walk the Talk:

  {

  Karine Van Oosterbos testte mijn ondernemerssprofiel via een ondernemerstest. Deze test gaf mij diepe inzichten in mijn kwaliteiten als ondernemer, maar ook in de valkuilen die zich kunnen laten zien. De test is zeer uitgebreid waardoor de resultaten ook genuanceerd en opvallend accuraat zijn. Het meeste inzicht kwam wel uit het gesprek dat ik nadien had met Karine over de resultaten. Grafieken en cijfers zijn één ding, deze goed interpreteren is nog iets totaal anders. Tijdens dit gesprek mocht ik de expertise en het inzicht van Karine ervaren. Zij gaf mij de nodige tips en tools mee om met de resultaten van de test ook echt aan de slag te gaan.

  Linda Nuyts – Energetisch transformatiecoach

  {

  Karine is een straffe madam, die echt out-of-the-box denkt. Ze is een ideeënfontein en ik had de mogelijkheid om daar van te leren. Karine speelt in op je vragen, brengt dus ideeën aan en uiteindelijk is het aan mij om er iets mee te doen op mijn manier. Bij Karine kan je binnenkomen op een moment dat je het allemaal niet goed meer weet en je gaat terug buiten met tonnen energie. Een luisterend oor en motivator dus…

  Els Hellemans – admin ondersteuning

  {

  Ik volgde de opleiding tot loopbaanprofessional bij Karine. Ik ervaarde Karine als een hele professionele teacher! Alle theorie en methodieken werden heel duidelijk uitgelegd en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Er was een zeer goede balans tussen theorie en oefenmomenten. Karine kan goed confronteren op een liefdevolle manier. Ze zegt waar het op staat en waar je nog kan bijleren en bijschaven zonder dat je je aangevallen voelt. Ik vind dit een uitzonderlijk talent! Karine creëert een veilige en ontspannen sfeer, waar mensen zichzelf kunnen zijn. Echt een aanrader om bij haar opleiding te volgen! En ik denk dat hetzelfde geldt voor haar coachingtrajecten en therapie. Dit is een vrouw vol kennis op vele vlakken en bovendien een fijne madam met het hart op de juiste plaats.

  Miranda Vermeylen – Loopbaancoach – Perfectionismecoach