Training

Met Walk the Talk breng ik mijn klanten én mezelf graag naar het volgende niveau. Via training, trajecten en begeleiding voor ondernemers, zodat ook jij, zowel als persoon als met je bedrijf, kan groeien en succesvol kan ondernemen vanuit jouw kern.  Zo focus ik in mijn opleidingen tot coach op communicatie met zowel jezelf, via je innerlijke dialoog, als de communicatie met je cliënten.

Mijn rugzak aan 20 jaar kennis en ervaring in coaching, training, psychotherapie, zowel in het bedrijfsleven als in mijn eigen bedrijf, deel ik graag met jou. Nog steeds blijft werken met én voor mensen mijn passie!

Van zodra ik kon praten was ik al gepassioneerd door taal. Daarom koos ik in het secundair onderwijs ook voor een richting waarin ik, naast Nederlands, Frans en Engels, ook Duits, Spaans en Italiaans kon leren. Dat ik me daarna inschreef voor een opleiding tot vertaler/tolk, was voor niemand een verrassing.

Toch vond ik daarin geen voldoening, ik voelde dat ik taal niet enkel wou kunnen begrijpen, maar vooral ook wou kunnen inzetten om de communicatie tussen mensen te versterken. Van daaruit groeide mijn interesse in coaching en training. En zo ontwikkelde ik meerdere opleidingen tot coach!

Levenslang leren is belangrijk, voor iedereen.

Zoals Fritz Pérls zegt,

Wat heb ik voor jou in petto?

Ben jij reeds coach of een starter? Top! Ik richt me op alle mensen zich verder in coaching en in coaching thema’s willen specialiseren en verder ontwikkelen. Deze worden live gegeven op vaste data.

Voor ondernemers selecteerde ik 4 opleidingen, gericht op zowel persoonlijke ontwikkeling als ondernemerschap. Deze werden vooraf opgenomen en je kan deze te allen tijden via het online leerplatform op eigen tempo volgen.

OPLEIDINGEN VOOR
COACHES

Start to Coach
Advanced Coach
Stress, burn-out & HSP coach
Loopbaancoach

OPLEIDINGEN VOOR ONDERNEMERS

Communiceren als ondernemer
COMING SOON
Verbindend verkopen
Timemanagement

 

COMING SOON
Work/life balance
COMING SOON

 

Heb jij eerder interesse in individuele coaching of in één van de 3 trajecten?

Klik dan op deze pagina voor het coaching aanbod.

Laat me jou inspireren naar leven vanuit jouw kern!

 

Vraag hier het gratis e-magazine aan.

Blijf je graag op de hoogte?

 

Via deze inspiratiemail mis je geen enkel gratis webinar!
Registeer je hier.