Verbindend verkopen

 

Wist je dat ik jarenlang verkoopstrainingen heb gegeven binnen bedrijven? En dat ik, omdat hard selling niet aan mij besteed is, ik systematisch mijn eigen methodieken ontwikkelde binnen de minder traditionele verkoopstechnieken?

Ik integreerde deze de voorbije 15 jaar ook in mijn eigen onderneming en schaafde steeds bij. Tegelijkertijd geniet ik ervan om deze opleidingen te geven aan andere ondernemers. Vroeger deed ik dat vanuit mijn eerste bedrijf, K-onsult. Intussen verplaatste ik mijn business coaching en business trainingen naar mijn aanbod binnen Walk the Talk Coaching, mijn tweede bedrijf.

Wil jij dus leren verkopen vanuit verbinding, vanuit je hart, vanuit een walk the talk principe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want deze tweedaagse training leert jou hoe je op een integere manier, zonder truckjes, je aanbod zichtbaar kan maken, erover kan vertellen en hoe je erin slaagt om een fijne relatie op te bouwen met je (toekomstige) klant.

Want op die manier hoef jij geen klanten te vinden, maar komen zij spontaan bij jou aankloppen om klant te mogen worden.

Vermits jij als ondernemer een expert bent binnen jouw vakgebied, wil jij die expertise graag inzetten bij klanten. En oeps, daar wringt het schoentje vaak, want waar haal je die klanten? En hoe overtuig je die? Wel, overtuigen hoef je alvast niet te doen. Je wil immers dat een klant met jou in zee gaat omdat hij in jouw kennis en aanpak gelooft. En als jij communiceert vanuit verbindend verkopen, dan resulteert dit in een lange termijn samenwerking met jouw klant. Je verkoopt met andere woorden vanuit je hart, wanneer je inzet op verbinding.

Oprechte verbinding trouwens! Want waarom zou jij willen werken voor of met een klant die jij zelf niet leuk vindt? Dat kan he. Ook daarin mag je zelf keuzes maken. Je werd immers niet voor niks je eigen baas. Je bent nu ondernemer, in al zijn facetten. Of je nu werkt op freelance basis, een bedrijf uitbouwt met verschillende medewerkers of eerder actief bent ik de wereld van coaching, … klanten blijf je nodig hebben om te kunnen blijven bestaan en om te kunnen groeien. En vooral, om jouw missie te kunnen uitdragen en het verschil te kunnen maken vanuit jouw passie en expertise.

Resoneert dit met jou?

Wel, met een track record van zo’n 15 jaar in o.a. sales training en sales coaching, leer ik je graag hoe vanuit verbindend verkopen succesvol kan ondernemen en geen gebrek aan klanten en inkomsten ervaart. En dit in combinatie met het blijvend realiseren van jouw dromen, omdat jij durft te kiezen voor jouw purpose, voor zielvol ondernemen en weet hoe jij als mens in het leven wil staan.

Live opleiding op locatie

Tijdens deze tweedaagse training wordt er veel geoefend, want verbindend verkopen leer je door het te doen!

Jouw investering voor deze tweedaagse opleiding bedraagt 850€ excl.BTW.

Informeer naar de mogelijkheid om te betalen met de KMO portefeuille.

Koffie, water, thee, fruit en lunch is hierbij inbegrepen. Net als toegang tot de online training, waarin je tevens templates en scripts kan terugvinden.

Locatie is ofwel Antwerpen Centrum of Mortsel.

Data: donderdag 6 en vrijdag 7 mei 2022

 

Online training, vooraf opgenomen

Studeer jij graag op eigen tempo en wil je de tijd nemen om tip, tricks en tools uit te testen, dan kan het zijn dat de online training beter aansluit bij jouw noden.

Je krijgt dan ook toegang tot de ondernemersgroep, waarin je jouw vragen kan stellen, mocht je ergens tegenaan lopen.

In het online leerplatform vind je alles terug wat jou kan ondersteunen, waaronder templates en scripts.

Jouw investering voor deze training bedraagt 399 € excl.BTW.

Vanaf mei 2022 in een gloednieuw kleedje op een meer gebruiksvriendelijk platform.

Ik wil inschrijven

Waarom je deze opleiding bij Walk the Talk zou volgen?

Karine Van Oosterbos heeft 20 jaar ervaring in coaching, training en HR, is sedert 2007 ondernemer en richtte in 2013 erkend loopbaancenter K-onsult op. Ze is tevens expert in stress-en burn-out, geprikkeld door het nieuwe loopbaandenken en psychotherapeut I.V. Karine geeft deze opleiding samen met enkele gastdocenten.

{

Lees hier de referentie van Miranda Vermeylen – loopbaancoach, relaxatiecoach & perfectionisme coach

Ik volgde de opleiding tot loopbaanprofessional bij Karine. Ik ervaarde Karine als een hele professionele teacher! Alle theorie en methodieken werden heel duidelijk uitgelegd en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Er was een zeer goede balans tussen theorie en oefenmomenten. Karine kan goed confronteren op een liefdevolle manier. Ze zegt waar het op staat en waar je nog kan bijleren en bijschaven zonder dat je je aangevallen voelt. Ik vind dit een uitzonderlijk talent! Karine creëert een veilige en ontspannen sfeer, waar mensen zichzelf kunnen zijn. Echt een aanrader om bij haar opleiding te volgen! En ik denk dat hetzelfde geldt voor haar coachingtrajecten en therapie. Dit is een vrouw vol kennis op vele vlakken en bovendien een fijne madam met het hart op de juiste plaats.