In 4 webinars naar een succesvolle loopbaancoaching

Webinar 1 – de opname staat voor je klaar als je inschrijft

Van goed naar geweldig! Leer hoe je impact maakt als Loopbaancoach.

Ben je een loopbaancoach die streeft naar meer impact en effectiviteit in je praktijk? Wil je leren hoe je jouw coachingvaardigheden naar een hoger niveau tilt en écht het verschil maakt voor je coachees? Dan is dit webinar speciaal voor jou!

Wat kun je verwachten:

E

Ontdek de essentiële sleutels tot het vergroten van je impact als loopbaancoach

E

Leer effectieve strategieën om coachees te inspireren, motiveren en begeleiden naar hun doelen

E

Verken krachtige technieken om duurzame verandering te bewerkstelligen en blijvende resultaten te behalen

E

Ontvang praktische tips en inzichten van een ervaren professional in het veld

E

Stel al je vragen tijdens de interactieve Q&A-sessie

Schrijf je nu in voor dit inspirerende webinar en ontdek hoe je van goed naar geweldig kunt gaan als loopbaancoach!

Webinar 2 – de opname staat voor je klaar als je inschrijft     

Ontdek de Geheimen achter Effectieve Loopbaanbegeleiding!

Wil je meer weten over de essentiële ingrediënten van succesvolle loopbaanbegeleiding? Wil je meer inzicht in de fases van een loopbaantraject? Wil jij een bredere kijk op het loopbaanlandschap? Dan is dit webinar perfect voor jou!

Wat kun je verwachten:

E

Ontdek de cruciale elementen die effectieve loopbaanbegeleiding definiëren

E

Leer hoe je coachees kunt helpen hun loopbaandoelen te identificeren en te bereiken

E

Verken de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van loopbaancoaching

E

Ontvang praktische tips en strategieën om je coachingvaardigheden te verbeteren

E

Neem deel aan een interactieve Q&A-sessie om al je vragen te beantwoorden

Schrijf je vandaag nog in voor dit boeiende webinar en ontdek de geheimen achter effectieve loopbaanbegeleiding!

Webinar 3 – de opname staat voor je klaar als je inschrijft

Boost je Loopbaancoaching Skills!

Wil je jouw loopbaancoachingvaardigheden naar nieuwe hoogten tillen? Ben je op zoek naar praktische tips, technieken en inzichten om je impact als loopbaancoach te vergroten? Dan is dit webinar speciaal voor jou ontworpen!

Wat kun je verwachten:

E

Leer essentiële strategieën om je coachingvaardigheden te versterken en je coachees effectiever te begeleiden

E

Ontdek hoe je krachtige vragen kunt stellen om diepgaande inzichten bij je cliënten te stimuleren

E

Verken verschillende coachingtechnieken om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken

E

Ontvang praktische tips om zelfverzekerd en doelgericht te coachen in verschillende situaties

E

Neem deel aan een interactieve sessie waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere loopbaancoaches

Mis deze kans niet om je loopbaancoachingvaardigheden te verbeteren en je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in en boost je loopbaancoaching skills!

Webinar 4 – donderdag 16/05/24 – 19 u

Bouw je Loopbaancoachingvaardigheden uit met Tools voor Loopbaancoaches!

Wil je jouw toolkit als loopbaancoach uitbreiden en nog effectiever worden in het begeleiden van je cliënten naar succes? Wil je daardoor ook jouw eigen praktijk doen boomen? Volg dan dit interessante webinar!

Wat kun je verwachten:

E

Essentiële Tools voor Loopbaancoaches: Ontdek een scala aan krachtige en praktische tools en oefeningen die je kan inzetten om je loopbaancoachingvaardigheden te verbeteren en betere resultaten voor je coachees te behalen

E

Demonstraties en Voorbeelden: Leer hoe je deze tools effectief kunt implementeren door middel van live demonstraties en praktijkvoorbeelden, zodat je daarmee zelf aan de slag kan in je eigen coachingpraktijk

E

Interactieve Discussie: Neem deel aan een interactieve sessie waarin je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en kunt leren van andere loopbaancoaches die hun toolkit willen uitbreiden

E

Handige Hulpmiddelen: Ontvang handige bronnen, sjablonen en gidsen die je kunt downloaden en gebruiken in je dagelijkse coachingpraktijk om jezelf en je coachees naar succes te leiden

E

Strategieën voor Succes: Leer effectieve strategieën om je coachingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je praktijk te laten groeien door gebruik te maken van de juiste tools op het juiste moment

Mis deze kans niet om je loopbaancoachingvaardigheden uit te breiden en jezelf te onderscheiden als een competente en impactvolle loopbaancoach. Schrijf je vandaag nog in voor dit waardevolle webinar en neem de eerste stap (of doorstart) 11 naar een succesvolle en bloeiende loopbaancoachingpraktijk!

Yes, ik wil inschrijven!

Wil jij graag deelnemen en een succesvolle loopbaancoach worden? 
Als je inschrijft, word je uitgenodigd voor het laatste webinar en krijg je toegang tot de opnames van alle andere webinar.

En geef jezelf alvast een pluim! Dat verdien je door je hiervoor te engageren.

Ik kijk er alvast naar uit om jou in deze challenge te mogen verwelkomen!

Wat zeggen anderen over de samenwerking met Karine van Oosterbos van Walk the Talk:

{

Karine Van Oosterbos testte mijn ondernemerssprofiel via een ondernemerstest. Deze test gaf mij diepe inzichten in mijn kwaliteiten als ondernemer, maar ook in de valkuilen die zich kunnen laten zien. De test is zeer uitgebreid waardoor de resultaten ook genuanceerd en opvallend accuraat zijn. Het meeste inzicht kwam wel uit het gesprek dat ik nadien had met Karine over de resultaten. Grafieken en cijfers zijn één ding, deze goed interpreteren is nog iets totaal anders. Tijdens dit gesprek mocht ik de expertise en het inzicht van Karine ervaren. Zij gaf mij de nodige tips en tools mee om met de resultaten van de test ook echt aan de slag te gaan.

Linda Nuyts – Energetisch transformatiecoach

{

Karine is een straffe madam, die echt out-of-the-box denkt. Ze is een ideeënfontein en ik had de mogelijkheid om daar van te leren. Karine speelt in op je vragen, brengt dus ideeën aan en uiteindelijk is het aan mij om er iets mee te doen op mijn manier. Bij Karine kan je binnenkomen op een moment dat je het allemaal niet goed meer weet en je gaat terug buiten met tonnen energie. Een luisterend oor en motivator dus…

Els Hellemans – admin ondersteuning

{

Ik volgde de opleiding tot loopbaanprofessional bij Karine. Ik ervaarde Karine als een hele professionele teacher! Alle theorie en methodieken werden heel duidelijk uitgelegd en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Er was een zeer goede balans tussen theorie en oefenmomenten. Karine kan goed confronteren op een liefdevolle manier. Ze zegt waar het op staat en waar je nog kan bijleren en bijschaven zonder dat je je aangevallen voelt. Ik vind dit een uitzonderlijk talent! Karine creëert een veilige en ontspannen sfeer, waar mensen zichzelf kunnen zijn. Echt een aanrader om bij haar opleiding te volgen! En ik denk dat hetzelfde geldt voor haar coachingtrajecten en therapie. Dit is een vrouw vol kennis op vele vlakken en bovendien een fijne madam met het hart op de juiste plaats.

Miranda Vermeylen – Loopbaancoach – Perfectionismecoach